Bedrijfsveiligheid voorop

In ieder bedrijf, groot en klein, is bedrijfsveiligheid een belangrijke zaak. De veiligheid van uw werknemers moet worden gewaarborgd, maar ook bedrijfsrisico’s moeten worden uitgesloten. Zo moet er een bedrijfsnoodplan worden opgesteld en het BHV-beleid moet tiptop in orde zijn. De werkgever moet bekend zijn met de wet- en regelgeving wanneer het aankomt op bedrijfsveiligheid. Daarnaast moet een inventarisatie worden gemaakt van de risico’s in het bedrijf. Dit is in iedere onderneming anders. Vanzelfsprekend is de bedrijfsveiligheid van een slijterij verschillend van de bedrijfsveiligheid bij een bedrijf in de staalbouw. Pati Veiligheid helpt u de bedrijfsveiligheid te verhogen in uw onderneming. 

Advies op maat

Pati Veiligheid heeft meer dan 25 jaar ervaring in de zorg voor bedrijfsveiligheid in diverse industrieën, zoals de staalbouw, chemie en utiliteitsbouw, maar ook de voedingsmiddelenindustrie en de industriële sector. Met een uitstekend technisch inzicht en een WTB (werktuigbouwkunde) achtergrond zorgen wij dat veiligheidsadvies op maat kan worden gegeven. Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van SSVV (Stichting Samenwerken Voor Veiligheid) en zorgen voor het opstellen en implementeren van een VCA managementsysteem. Daarnaast zorgt Pati Veiligheid dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het up to date houden van dit managementsysteem. Wij verzorgen uw bedrijfsveiligheid tot in de puntjes. Van advies tot implementatie, van handhaving tot training. 

Bedrijfsveiligheid voorop met Pati Veiligheid - Veiligheidsadvies op maat

Veiligheidstraining

Pati Veiligheid biedt ondersteuning bij veiligheidstrainingen, zoals Taak Risico Analyse, Veiligheidsbewustzijn, VOL – VCA en VCA Basisveiligheid. Wij zorgen voor een uitstekende begeleiding van interne én externe audits. Tevens adviseren en onderwijzen wij uw werknemers met gerichte presentaties op het gebied van veiligheid volgens de SSVV richtlijnen. De bedrijfsveiligheid in uw onderneming zal met deze maatregelen opperbest in orde zijn. Zo voorkomt u vervelende situaties, ongelukken, letsel en wellicht redt u zelfs levens. 

Pati Veiligheid ondersteunt en ontzorgt

Met een uitgebreide kennis en veel ervaring en deskundigheid zorgt Pati Veiligheid voor de bedrijfsveiligheid in uw organisatie. Wij ontzorgen en nemen u taken uit handen, waardoor u gerust kunt zijn dat de veiligheid in het bedrijf optimaal is. Uw werknemers worden beschermd, maar ook getraind. Op die wijze worden ongelukken voorkomen en kunt u zich samen met uw medewerkers concentreren op uw core business. Wij doen waar wij goed in zijn en tillen de bedrijfsveiligheid naar een hoger niveau. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor deskundig advies op maat. Met een uitgebreide analyse van uw onderneming leggen wij de vinger op de zere plek en gebruiken onze kennis en ervaring om de veiligheid te waarborgen.

Menu