Deskundig veiligheidsadvies

Pati Veiligheid begrijpt hoe belangrijk de bedrijfsveiligheid is in iedere onderneming. Niet alleen de veiligheid van uw producten en processen, maar ook die van uw werknemers en bezoekers. Wij hebben ons gespecialiseerd in veiligheid en hebben hierin meer dan 25 jaar ervaring. Met de kennis en deskundigheid die Pati Veiligheid heeft opgebouwd zijn wij in staat u en uw werknemers te voorzien van veiligheidsadvies op hoog niveau. Door een uitgebreide analyse te maken van de veiligheidsrisico’s die gelden voor uw specifieke situatie, kunnen wij advies op maat uitbrengen. Wij geven u vakbekwaam veiligheidsadvies op het gebied van uw BHV beleid, een noodzakelijk bedrijfsnoodplan en alles dat u moet weten over de wet- en regelgeving rondom de veiligheid in uw onderneming. 

Inventarisatie van de risico’s

Omdat uw bedrijf uniek is, gaan wij niet uit van standaard waarden. Wij maken dan ook een zorgvuldige inventarisatie van de risico’s die gelden in uw bedrijf. Zo zijn de veiligheidsrisico’s van een supermarkt vanzelfsprekend heel anders dan de risico’s in een houtzagerij. Pati Veiligheid kan putten uit een enorme ervaring en werken wij altijd volgens de richtlijnen van SSVV, de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid. Toch is het nodig om de specifieke risico’s te analyseren die binnen uw onderneming aanwezig zijn. Alleen op deze wijze kunnen wij u verzekeren van veiligheidsadvies op maat. Wanneer de inventarisatie is voltooid kunnen wij u vanzelfsprekend ook ondersteunen met de volgende stap.

Bedrijfsveiligheid voorop met Pati Veiligheid - Veiligheidsadvies op maat

Veiligheidstraining van uw mensen

Door ondersteuning te bieden bij trainingen zoals Veiligheidsbewustzijn, Taak Risico Analyse en VCA Basisveiligheid zorgt Pati Veiligheid voor een uitmuntende begeleiding van uw werknemers. Ook zorgen wij voor presentaties om u en uw werknemers te informeren en onderwijzen op het gebied van bedrijfsveiligheid, volgens de richtlijnen van de SSVV. Pati Veiligheid ondersteunt bovendien bij interne en externe audits. Op deze wijze zorgen wij dat de veiligheid in uw organisatie naar een hoog niveau kan worden getild. Zo kunt u ongelukken en letsel voorkomen en zich zorgeloos focussen op de core business van uw bedrijf. Pati Veiligheid put uit meer dan 25 jaar ervaring en kan rekenen op een eersteklas technisch inzicht, dankzij een achtergrond in werktuigbouwkunde.

Ondersteuning op maat

Pati Veiligheid zorgt voor het opstellen van een VCA managementsysteem en ondersteunt bij de implementatie van dit systeem. Natuurlijk zorgen wij tevens dat het up to date houden van dit managementsysteem geheel verzorgd wordt. Met het juiste veiligheidsadvies en de ondersteuning in de diverse aspecten van bedrijfsveiligheid kunt u gerust zijn op de veiligheid van uw werknemers, producten en zelfs uw klanten. Deskundig advies op maat helpt u om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen en u te ontzorgen. 

Menu