Veiligheidstraining voor uw werknemers

In welke tak u ook onderneemt, hoe groot uw bedrijf ook is en welke werkzaamheden er zoal gedaan worden, ieder bedrijf heeft te maken met veiligheid. Als werkgever wordt u geacht de wet- en regelgeving rondom bedrijfsveiligheid te kennen. Hieronder vallen zaken zoals het BHV-beleid, een bedrijfsnoodplan, de veiligheid van uw werknemers en allerlei andere zaken. Pati Veiligheid heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen en optimaliseren van de bedrijfsveiligheid in allerlei verschillende sectoren. Wij putten uit een schat van ervaring en kunnen rekenen op een brede deskundigheid. Door uw werknemers te voorzien van veiligheidstraining zorgen wij voor een optimale waarborging van de veiligheid in uw organisatie.

Volgens de richtlijnen

Pati Veiligheid werkt volgens de richtlijnen van SSVV, de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid. Met een technische achtergrond in de werktuigbouwkunde zijn wij bovendien technisch onderlegd en in staat de veiligheidstraining voor uw mensen toe te spitsen op de specifieke werkzaamheden van uw onderneming. Wij brengen deskundig veiligheidsadvies uit na een zorgvuldige analyse van de veiligheidsrisico’s in uw bedrijf. Deze risico’s zijn in iedere business weer anders. Een hoveniersbedrijf heeft met andere risico’s te maken dan een juwelier. Vanuit een brede kennis en ervaring zorgt Pati Veiligheid voor de inventarisatie, ontwikkeling en implementatie van diverse systemen.

Bedrijfsveiligheid voorop met Pati Veiligheid - Veiligheidsadvies op maat

Meer dan veiligheidstraining

Pati Veiligheid ondersteunt bij trainingen zoals VOL – VCA, Veiligheidsbewustzijn, VCA Basisveiligheid en Taak Risico Analyse. Uw werknemers worden zorgvuldig begeleid en getraind. Door middel van presentaties onderwijst en informeert Pati Veiligheid u en uw mensen op het gebied van veiligheid. Alles volgens de richtlijnen van SSVV. Daarnaast kunnen wij ondersteunen bij externe, maar ook bij interne audits. Ongelukken en letsel kunnen op deze manier sneller en eenvoudiger worden voorkomen. Wij ontzorgen u als werkgever en nemen u de ontwikkeling van een noodzakelijk bedrijfsnoodplan uit handen. Met veiligheidstraining en het juiste advies dat specifiek is gespitst op uw onderneming, tillen we de veiligheid van uw bedrijf naar een hoog niveau. Wij nemen u dus werk uit handen door te doen waar wij goed in zijn. Op die manier kunt u meer tijd besteden aan dat waarin u goed bent: De core business van uw organisatie.

Van advies tot het up to date houden van uw veiligheidssysteem

Pati Veiligheid verzorgt veiligheidsadvies en veiligheidstraining. Maar wij ondersteunen ook bij het opstellen van een VCA managementsysteem. Vervolgens dragen wij zorg voor de implementatie van dit systeem en zorgen dat deze up to date blijft. U kunt dus rekenen op deskundig advies, kennis en ervaring. Pati Veiligheid zorgt ervoor dat de veiligheid in uw onderneming wordt gewaarborgd en bewaakt.

Menu